Cautare

8170 de rezultate pentru "accident rutier crasna salaj 2 ianuarie 2010" (2.81 secunde)
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Din accident a rezultat urmatoarele: - ranirea grava a lui P.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. ... Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: - ranirea grava a conducatorului auto T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M.
Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare la Bucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Moraru si Mircea Nedelciu.
"Scenariul a fost discutat cu reprezentantii Fondului Monetar International, Uniunii Europene si Bancii Mondiale la ultima misiune a acestora, din luna ianuarie 2012.
"Scenariul a fost discutat cu reprezentantii Fondului Monetar International, Uniunii Europene si Bancii Mondiale la ultima misiune a acestora, din luna ianuarie 2012.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
Si de parca asta nu ar fi de ajuns, 2010 vine si cu schimbari in sistemul educational, astfel ca elevii nu se vor confrunta cu dificultati doar din cauza unei eventuale greve a profesorilor ci si din cauza unor noi reguli pentru examenul de bacalaureat.
El a fost prezent la dejunul de investitura dat in cinstea presedintelui Barack Obama, in ianuarie 2009, cand a lesinat din cauza oboselii.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... Lucescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce in accident a fost lovit de un tramvai care nu a franat la timp, masina lui Lucescu ricosand si lovind alte doua masini.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A. ... Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Noul Cod Rutier intra in vigoare din 19 ianuarie Soferii carora le expira permisele de conducere in perioada imediat urmatoare se ingramadesc sa le schimbe. La 19 ianuarie 2012, intra in vigoare noul Cod Rutier, care ii obliga pe soferi ca, inainte de innoire, sa efectueze un control medical.
Salariile bugetarilor, majorate de la 1 Decembrie 2012 Salariile bugetarilor vor fi majorate, de la 1 Decembrie, cu 7,4% fata de nivelul acordat pentru luna Noiembrie 2012, banii urmand sa intre efectiv in plata in Ianuarie 2013.
google-analytics.com